concert: John Hackett Band in Parkvilla op VRIJDAG 18 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (John Hackett Band in Parkvilla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
18 SEP
JOHN HACKETT BAND 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2020
Hoofdprogramma John Hackett Band
Toegang De kaarten kosten bij online reservering € 15,00; aan de kassa € 17,50 (exclusief consumptie).

EXTRA INFORMATIE

Op 18 september 2020 verwelkomt Serious Music Alphen de bekende muzikant John Hackett en zijn band in Parkvilla Theater.

John Hackett (1955) staat hoog aangeschreven om zijn kenmerkende dwarsfluitgeluid in de wereld van de progressieve muziek en als een volleerd soloartiest en lid van de ‘ambient’ band Symbiosis. Fluitist, gitarist, zanger en componist John Hackett is het bekendst door zijn bijdragen aan het werk van zijn broer, de ex-Genesis gitarist Steve Hackett.

Goede live-reputatie
Ook live maakt de band de nodige indruk, waarbij de intensiteit wel wordt vergeleken met die van Caravan, Camel en Focus. De band speelde in 2019 al eens in Nederland (tijdens ‘Prog Dreams’ in De Boerderij), maar komt in 2020 terug voor een speciaal theaterconcert in het sfeervolle Parkvilla Theater, waarbij ‘zomaar’ nieuw materiaal van de band te horen kan zijn.