concert: Bohren & Der Club Of Gore in Paradiso op DONDERDAG 12 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bohren & Der Club Of Gore in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 MRT
BOHREN & DER CLUB OF GORE Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

De Duitse, instrumentale slowjazz/ambient band Bohren & Der Club of Gore werd gevormd in 1992 door vier jeugdvrienden en maakt, zoals ze het zelf omschrijven, 'doom ridden jazz music'. Het viertal kent elkaar namelijk uit de grindcore-, hardcore-, death- en doom metal-scene en benoemd deze genres naast jazz en ambient als hun grootste inspiratiebronnen. Na diverse, internationaal zeer goed ontvangen platen, brengt Bohren & Der Club of Gore begin 2020 hun langverwachte nieuwe album ‘Patchouli Blue’ uit. In april komt de band terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso.

Gerelateerd nieuws