concert: Resavoir in Paradiso op ZONDAG 19 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Resavoir in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 APR
RESAVOIR Kleine Zaal, 16:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Resavoir

EXTRA INFORMATIE

Resavoir is de gloednieuwe, jazzband uit Chicago rondom de jonge trompettist en bandleider Will Miller. Miller verwierf de afgelopen jaren bekendheid als trompettist en producer van indieband Whitney, maar is daarnaast ook veelgevraagd muzikant in de hiphopscene. Zo werkte hij o.a. samen met Chance The Rapper , A$AP Rocky en Mac Miller. Sinds 2019 vormt hij zijn eigen jazzband Resavoir, waarmee hij ook meteen een alom bejubeld debuutalbum uitbracht. Het album, waarop hij met 18 verschillende muzikanten samenwerkt, kreeg een 8,2 (!) van Pitchfork.

Resavoir put inspiratie uit genres als pop, funk en elektronica en de muziek van thuisstad Chicago, de geboortegrond van vele iconische jazz- en funkbands. Resavoir wordt geroemd om hun unieke, eigentijdse en spirituele nu-jazz geluid. Op zondagmiddag 19 april zie je hen voor het eerst in Nederland in Paradiso.