concert: Little Brother in Tolhuistuin op VRIJDAG 10 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Little Brother in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
LITTLE BROTHER Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Little Brother

EXTRA INFORMATIE

Little Brother werd rond de eeuwwisseling bekend als onderdeel van een nieuwe golf opkomende hiphop artiesten. Rappers Phonte en Big Pooh schreven hun teksten met speels gemak, ondersteund door dj/producer 9th Wonder. De sample-technicus trad al gauw in de voetsporen van befaamde producers zoals DJ Premier en Pete Rock. De groep behaalde hun grootste succes met de albums 'The Minstrel Show' (2005) en 'Getback' (2007). 9th Wonder vertrok tussen die twee LP's en de twee rappers kozen er in 2010 voor om zich na het uitbrengen van 'Leftback' te concentreren op nieuwe projecten en solo-carrières. Nadat het trio bijeenkwam voor een verrassend live-optreden in 2018, besloten Phonte en Pooh Little om weer samen muziek te gaan maken - met als resultaat een nieuw album dat uitkwam in augustus van 2019.