concert: Reggaeville Easter Special in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Reggaeville Easter Special in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
12 APR
REGGAEVILLE EASTER SPECIAL Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Amsterdam is Reggaeville! Deze Paaszondag wordt de Max weer overgenomen door dit populaire online magazine en kan je genieten van een geweldige line-up met enkele van de grootste reggaesterren van het moment.

Foto's van Protoje & The Indiggnation, Tiken Jah Fakoly

Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag Foto Tiken Jah Fakoly te Sziget Foto Tiken Jah Fakoly te Two 7's Splash
 
Bekijk alle 4 foto's van Protoje & The Indiggnation
Bekijk alle 3 foto's van Tiken Jah Fakoly

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws