concert: Richard Bolhuis in Paradiso op DINSDAG 31 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Richard Bolhuis in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
31 MRT
RICHARD BOLHUIS Kleine Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Richard Bolhuis

EXTRA INFORMATIE

De audiovisuele installatie van muzikant en kunstenaar Richard Bolhuis, frontman van de band House of Cosy Cushions, is opgebouwd uit meditatieve soundscapes, film loops en inkttekeningen. Bolhuis exposeerde eerder in het Van Gogh Museum, Groninger Museum, Hundred Years Gallery (Londen), The Model (Sligo) en zet vaak zijn eigen projecten op in middeleeuwse kerken en op industriële terreinen. Op elke locatie nemen zijn expressieve installaties een geheel eigen vorm aan. Als onderdeel van zijn installatie in Paradiso treedt hij op met danseres Mirjam van Duin, altvioliste Saskia Meijs (De Kift) en sarangi-speler Vincent Swierstra.