concert: Joe Buck in Paard op DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joe Buck in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
24 SEP
JOE BUCK Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Joe Buck

EXTRA INFORMATIE

Joe Buck is een singer-songwriter van Nederlandse bodem. Tijdens Giels Talentenjacht bereikte de zanger de laatste elf. Niemand minder dan Platina-verkopende zangeres Ilse DeLange was zo onder de indruk en bood hem een deal aan bij haar label. Sindsdien is de Zeeuwse singer-songwriter regelmatig in Nashville, the world captital of country music, te vinden. Joe stond als eerste Nederlandse artiest op CMA Fest, hét grootste countryfestival van Amerika.

Foto's van Joe Buck

Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Joe Buck

Gerelateerd nieuws