concert: Body Count feat. Ice-T in 013 op DINSDAG 23 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Body Count feat. Ice-T
    Pinkpop 2015 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Body Count feat. Ice-T in 013) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
23 JUN
BODY COUNT FEAT. ICE-T Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Body Count feat. Ice-T

EXTRA INFORMATIE

Body Count’s in the house! De legendarische hardcore band van rapper/zanger/acteur Ice T komt voor een exclusieve Nederlandse show naar 013. De band bracht in 1992 het debuutalbum ‘Body Count’ uit en dat heeft de wereld geweten. Reacties vanuit de metalwereld waren gemengd, in Italië werden ze bespuugd door punks en in Amerika werd ‘Cop Killer’ zo’n grote controverse dat zelfs president Bush er zich mee ging bemoeien. Inmiddels is Body Count door zo’n beetje alle hardcore kids en metalheads omarmt, vooral nadat ze in 2014 nog het ijzersterke ‘Manslaughter’ uitbrachten. 2020 zal in het teken staan van het nieuwe album ‘Carnivore’ dat in maart verschijnt. Vandaag speelt de band de enige Nederlandse show in 013 en dat is fucking ruig. We dulden daar geen tegenspraak in. “Talk shit? Get shot!”

Foto's van Body Count feat. Ice-T

Foto Body Count feat. Ice-T te Fortarock Vrijdag 2018 Foto Body Count feat. Ice-T te Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag Foto Body Count feat. Ice-T te Fortarock Vrijdag 2018 Foto Body Count feat. Ice-T te Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag Foto Body Count feat. Ice-T te Graspop Metal Meeting 2018 - Zondag Foto Body Count feat. Ice-T te Fortarock Vrijdag 2018
 
Bekijk alle 21 foto's van Body Count feat. Ice-T

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws