concert: Ciao Lucifer in Merleyn

WO.
19 FEB
CIAO LUCIFER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
HOOFDPROGRAMMA Ciao Lucifer
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Ciao Lucifer in Merleyn
Tickets Ciao Lucifer:
wo 19 feb
Merleyn, Nijmegen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Ciao Lucifer is een lo-fi popduo van Willem Wits en Marnix Dorrestein. De kans is vrij groot dat je één of beiden van dit muzikale duo al eens live hebt gezien. Zo stond Marnix Dorrestein eerder op het podium met jeugdvriend Jett Rebel, Herman van Veen, of met een van zijn vele eigen projecten (zoals IX, Uber-Ich etc). Ook Willem Wits doet al een tijd de podia aan als muzikant bij anderen of als zichzelf: Willem Wits.

Wat ze samen doen? Een “Bromance in bandvorm” noemen ze het, en inderdaad: de chemie spat er van af. De groovy gitaarljinen van Marnix en de ongelooflijk strakke, maar funky drums van Willem maken een geheel dat klinkt als lo-fi powerpop die klinkt alsof Unknown Mortal Orchestra een onuitgebracht Beatles liedje speelt op de bruiloft van the Kills.

De band kreeg afgelopen Valkhof Festival nog de hele Tuin aan het dansen, nu hebben ze hun debuutalbum uit en komen ze ditzelfde met Merleyn doen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Ciao Lucifer

Foto Ciao Lucifer te Festival Stille Nacht 2019 Foto Ciao Lucifer te Festival Stille Nacht 2019 Foto Ciao Lucifer te Festival Stille Nacht 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Ciao Lucifer

GERELATEERDE FESTIVALS