concert: Ciao Lucifer in Merleyn op WOENSDAG 19 FEBRUARI 2020

  • Ciao Lucifer
    Motel Mozaïque 2023
    © Anja de Bruijn
  • Ciao Lucifer
    Festival Stille Nacht 2019
    © Parcifal Werkman
WO.
19 FEB
CIAO LUCIFER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Ciao Lucifer

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 19 februari 2020.
Dat is 1520 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ciao Lucifer in Merleyn
DEZE Ciao Lucifer TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 19 feb
Merleyn, Nijmegen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Ciao Lucifer is een lo-fi popduo van Willem Wits en Marnix Dorrestein. De kans is vrij groot dat je één of beiden van dit muzikale duo al eens live hebt gezien. Zo stond Marnix Dorrestein eerder op het podium met jeugdvriend Jett Rebel, Herman van Veen, of met een van zijn vele eigen projecten (zoals IX, Uber-Ich etc). Ook Willem Wits doet al een tijd de podia aan als muzikant bij anderen of als zichzelf: Willem Wits.

Wat ze samen doen? Een “Bromance in bandvorm” noemen ze het, en inderdaad: de chemie spat er van af. De groovy gitaarljinen van Marnix en de ongelooflijk strakke, maar funky drums van Willem maken een geheel dat klinkt als lo-fi powerpop die klinkt alsof Unknown Mortal Orchestra een onuitgebracht Beatles liedje speelt op de bruiloft van the Kills.

De band kreeg afgelopen Valkhof Festival nog de hele Tuin aan het dansen, nu hebben ze hun debuutalbum uit en komen ze ditzelfde met Merleyn doen.

Foto's van Ciao Lucifer

Foto Ciao Lucifer te Motel Mozaïque 2023 Foto Ciao Lucifer te Ciao Lucifer - 15/09 - Bitterzoet Foto Ciao Lucifer te Festival Stille Nacht 2019 Foto Ciao Lucifer te Festival Stille Nacht 2019 Foto Ciao Lucifer te Motel Mozaïque 2023 Foto Ciao Lucifer te Ciao Lucifer - 15/09 - Bitterzoet
 
Bekijk alle 15 foto's van Ciao Lucifer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws