concert: Odd Couple + Paksoi in V11 op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Odd Couple + Paksoi in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
ODD COUPLE + PAKSOI 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Odd Couple

EXTRA INFORMATIE

Het Berlijnse trio Odd Couple is zo'n een grensverleggende band die je moet zien om te kunnen geloven. Ze bezitten de uitstraling, de krakende versterkers en de rauwe melodieën van een garagerockband, maar binden die facetten vast aan een raket en schieten deze de ruimte in. Inderdaad, gitaarrock uit zijn vertrouwde habitat, omringd met bevreemdende psychedelische elementen, pulserende ritmes en galmende zang.

Odd Couple verenigt liefhebbers van Black Sabbath en Thee Oh Sees met fans van Can, Hawkwind en Clinic. Een band die net zo blij is met een avondje explosief gitaargeweld als lekker spacen totdat je het plafond en de vloer niet meer van elkaar kunt onderscheiden. Nieuwe langspeler Universum Duo verschijnt begin maart. Een rake titel, want net bij als een Ursula Le Guin-verhaal bezit deze band de gave om de meest uiteenlopende stromingen te doorkruisen.