concert: The Neighbourhood in 013

  • The Neighbourhood
    Lowlands 2014 - dag 3
    © Erik Knevelbaard
  • The Neighbourhood
    The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg
    © Lin Kesaulija
DI.
17 NOV
THE NEIGHBOURHOOD Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma The Neighbourhood
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Neighbourhood in 013
Tickets The Neighbourhood:
di 17 nov
013, Tilburg
€ 33,40

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het Californische The Neighbourhood ontstond in 2011 als vriendengroep. Twee jaar later verscheen hun debuutalbum ‘I Love You’ en ging de band dubbel platina met hitsingle ‘Sweater Weather’. Dit succes leidde tot uitverkochte zalen in de Verenigde Staten, Europa en de rest van de wereld. Uitingen in zwart en wit zijn een centraal thema bij de band. Dat blijkt niet alleen in de muziek en video’s van de band, maar bijvoorbeeld ook in hun albumtitels zoals ‘#000000 & #FFFFFF’, de HEX-kleurcodes voor zwart en wit. De getatoeëerde band staat inmiddels op 3 albums vol slicke pop en rock, en werkte daarbij samen met grote hiphopnamen als Denzel Curry, G-Eazy, French Montana, Ghostface Killah en YG. Na uitverkochte shows in Amsterdam en Utrecht, komen de heren vandaag naar Tilburg voor de enige Nederlandse show van deze tour. Trek je trui maar vast aan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Neighbourhood in 013 plaatsvindt.

Foto's van The Neighbourhood

Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te The Neighbourhood - 15/03 - TivoliVredenburg Foto The Neighbourhood te Lowlands 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 14 foto's van The Neighbourhood

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws