concert: Chris Verlaan in De Groene Zwaan op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Chris Verlaan in De Groene Zwaan) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
CHRIS VERLAAN 20:30 uur De Groene Zwaan, De Rijp
2020
Hoofdprogramma Chris Verlaan
Toegang 12,50 euro

EXTRA INFORMATIE

Pijnlijke stiltes bij een ongemakkelijk publiek? Hilarische teksten gebracht met krakerige stem en dito begeleiding? Je moet het meegemaakt hebben.

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren. Maar met gitaar en een zaal vol publiek is hij op zijn vrolijkst. Vreemde liedjes, een hoofd vol gepieker en dozen onverkoopbare cd’s: Chris is van alle markten thuis.

Winnaar van Cameretten 2018.

Gerelateerde concerten