event: Hollandse Avond in Markant Uden (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hollandse Avond in Markant Uden) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
HOLLANDSE AVOND 20:00 uur Markant Uden, Uden
2020
Toegang € 22,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

EXTRA INFORMATIE

Brian Voet presenteert in samenwerking met Markant Uden de Hollandse Avond. Met een keur aan Nederlandstalige artiesten belooft het een heel gezellige avond te worden met heel veel meezingers en Hollandse pareltjes. Op deze avond zingt Brian Voet live met band al je favoriete Nederlandstalige hits. Ook zijn er optredens van Wesly Bronckhorst, Henk Dissel, Henk Bernard, Danny Robben, Randy Voet, Remix Girlband en anderen. Feest en zing mee tijdens dit nu al spraakmakende Nederlandstalige muziekevent!

20.00 uur: Inloop
20.30 uur: Concert
01.00 uur: Afterparty

Foto's van Remix, Wesley Bronckhorst

Foto Remix te Bars and Melody - 27/03 - Patronaat
 
Bekijk alle 1 foto's van Remix

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws