concert: Mega Schlager Feest! in Markant Uden op ZATERDAG 23 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dennie Christian
    Efteling Negen Pleinen Festijn 2014: Thomas Berge
    © Nikki Smits


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mega Schlager Feest! in Markant Uden) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
MEGA SCHLAGER FEEST! 20:30 uur Markant Uden, Uden
2020
Toegang €32,50 exclusief €1,85 ticketkosten

EXTRA INFORMATIE

Na vele jaren keert het Schlagerfestival terug met Nederlands grootste Schlager-artiest Heintje! Dit feest kent een geweldige sterren line-up met Dennie Christian, Toni Willé (Pussycat), Fernando Express, Die Hollander, gastheer Hein Simons en anderen. Een Schlagerfeest met overbekende nummers waaronder Rosamunde, Mama en Sommer-Sonne-Liebe. Nog nooit waren deze sterren gezamenlijk te zien in het theater, dus ga mee op deze onvergetelijke reis naar het land des Schlagers in dit grootse Mega Schlager Feest!

Foto's van Dennie Christian, Die Hollander, Fernando Express, Hein Simons, Toni Wilé

Foto Dennie Christian te Efteling Negen Pleinen Festijn 2014: Thomas Berge Foto Dennie Christian te Efteling Negen Pleinen Festijn 2014: Thomas Berge
 
Bekijk alle 2 foto's van Dennie Christian

Gerelateerd nieuws