concert: Danny Vera in Muziekcentrum Enschede op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Danny Vera in Muziekcentrum Enschede) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
17 OKT
DANNY VERA De Wilmersberg Zaal, 20:00 uur Muziekcentrum Enschede, Enschede
2020
Hoofdprogramma Danny Vera

EXTRA INFORMATIE

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.
De Americana-zanger begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals. Hij kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7. In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer ‘Roller Coaster’. De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikte de toppositie op iTunes. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit. Opvallend want het nummer stond niet bij de eerste 20. Afgelopen week werd bekend dat Danny’s hit ‘Roller Coaster’ zelfs de hoogste nieuwe binnenkomer ooit is in de Top2000.

Foto's van Danny Vera

Foto Danny Vera te Danny Vera - 23/12 - Paradiso Foto Danny Vera te Danny Vera - 23/12 - Paradiso Foto Danny Vera te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Danny Vera te Danny Vera - 23/12 - Paradiso Foto Danny Vera te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Danny Vera te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 64 foto's van Danny Vera

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws