concert: Tino Martin in Philharmonie Haarlem op ZONDAG 20 OKTOBER 2019

  • Tino Martin
    Gelderpop 2019
    © Andrea Roell
  • Tino Martin
    Gelderpop 2019
    © Andrea Roell
ZO.
20 OKT
TINO MARTIN Philharmonie Haarlem, Haarlem
2019
Hoofdprogramma Tino Martin

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 20 oktober 2019.
Dat is 1621 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na de uitverkochte ZiggoDome shows en het grote concert in het Olympisch Stadion zoekt Tino Martin dit najaar de intimiteit van het theater op. Zoals Tino zelf zegt: De grote concerten in de ZiggoDome en het Olympisch Stadion zijn natuurlijk geweldig maar het theater is voor mij heel speciaal, je komt heel direct in contact met het publiek, de fans zijn dichtbij en daardoor voelt het heel persoonlijk.

Tino Martin brak in Nederland door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’. Later scoorde hij hits met ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. En afgelopen najaar was de zanger te zien is in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

Foto's van Tino Martin

Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Gelderpop 2019 Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy Foto Tino Martin te Tino Martin - 17/11 - Ahoy
 
Bekijk alle 21 foto's van Tino Martin

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws