concert: The Sonics in Melkweg op MAANDAG 04 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Sonics
    The Sonics - 28/01 - Paradiso Noord
    © Femmy Weijs


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Sonics in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
04 MEI
THE SONICS Upstairs, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Sonics

EXTRA INFORMATIE

The Sonics waren de eerste en zijn nog steeds de beste punkband aller tijden! In Mei komen ze weer naar Amsterdam! De legendarische 60’s garagerockers uit Tacoma, Washington zijn namelijk al jaren bezig met een tweede leven.

De Amerikaanse band rond gitarist Larry Parypa, toetsenist Gerry Roslie en saxofonist Rob Lind wordt gezien als één van de grondleggers van de garagerock en maakte met de albums 'Here Are The Sonics' (1965) en 'Boom' (1966) klassiekers in het genre. In de jaren zestig waren ze echter hun tijd ver vooruit en hadden eigenlijk maar weinig succes, te hard en te vuig. In 1968 gooide de band het bijltje erbij neer en verdwenen de mannen in het normale leven.

Foto's van The Sonics

Foto The Sonics te The Sonics - 28/01 - Paradiso Noord Foto The Sonics te The Sonics - 28/01 - Paradiso Noord Foto The Sonics te Speedfest 2011 Foto The Sonics te The Sonics - 28/01 - Paradiso Noord Foto The Sonics te The Sonics - 28/01 - Paradiso Noord Foto The Sonics te The Sonics - 28/01 - Paradiso Noord
 
Bekijk alle 8 foto's van The Sonics

Gerelateerd nieuws