concert: Joan Shelley in Paradiso op MAANDAG 01 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joan Shelley in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
01 JUN
JOAN SHELLEY Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Joan Shelley

EXTRA INFORMATIE

Joan Shelley schrijft ontroerende en intieme liedjes zoals weinig anderen dat kunnen. Dit doet de artiest uit Kentucky veelal zelf, maar voor haar zelfgetitelde album uit 2017 werkte ze samen met niemand minder dan Jeff Tweedy. Nu is ze terug met haar vijfde plaat ‘Like the River Loves the Sea’, waarop ook de vocalen van Bonnie "Prince" Billy te horen zijn. Voor de opnames reisde ze naar IJsland en werkte ze samen met lokale muzikanten voor de viool- en cellopartijen. Het resultaat is wederom een meer dan mooie combinatie van sixties folk en klassieke country.