concert: Shopping in ACU op VRIJDAG 08 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Shopping in ACU) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 MEI
SHOPPING 20:30 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2020
Hoofdprogramma Shopping
Toegang 9 euro

EXTRA INFORMATIE

DIY SUPERGROEP UIT UK SPEELT KINETISCHE, MINIMALISTISCHE DANCE-PUNK.

In februari 2020 verschijnt het nieuwe album ‘All Or Nothing’ van de Londonse post-punkers van Shopping. De bandleden zijn de stad inmiddels ontvlucht maar voor ‘All Or Nothing’ is terug getrokken naar de roots. De plaat werd geschreven in een intense periode van tien dagen in februari 2019. De nummers die uit deze periode zijn voortgekomen, zijn enkele van de gewaagdste van Shopping ooit. Zelfverzekerde, gestroomlijnde grooves vol energie en messcherpe teksten. De visie voor dit album ‘groove-centered; deeply queer; political by default.’ Een soms niet te vatten sound waarin de band een verbinding legt tussen disco, post punk house.

Gerelateerde concerten