concert: Kakkmaddafakka in Trix op DONDERDAG 16 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kakkmaddafakka
    Kakkmaddafakka - 27/9 - Melkweg
    © Mitch Wolters
  • Kakkmaddafakka
    Kakkmaddafakka - 27/3 - 013
    © Mitch Wolters


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kakkmaddafakka in Trix) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 APR
KAKKMADDAFAKKA Club, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Kakkmaddafakka

EXTRA INFORMATIE

Kakkamaddafakka uit Noorwegen kan gerust bestempeld worden als één van de meest ambitieuze, hard werkende indie bands van het moment. Het vijftal lijkt door niets te kunnen worden tegengehouden. In de jaren 2016 en 2017 brachten ze meerdere albums uit, tourden ze door Europa, werkten ze aan side-projects zoals Pish, terwijl hun energieke en spectaculaire live shows altijd even overtuigend en gepassioneerd bleven. Op het podium is dan ook precies waar hun muziek het beste tot zijn recht komt.

Muzikaal kun je er geen stempel op drukken, zo variëren de invloeden van indiepop, rock, hiphop, disco, jazz tot funk. Dansbaar is het in ieder geval zeker. De band heeft inmiddels zes albums op haar naam staan en in december 2019 verscheen de gloednieuwe single 'Baby'.

Foto's van Kakkmaddafakka

Foto Kakkmaddafakka te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Kakkmaddafakka te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Kakkmaddafakka te PITCH Festival Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 27/3 - 013 Foto Kakkmaddafakka te MS Dockville Festival 2014 Foto Kakkmaddafakka te MS Dockville Festival 2014
 
Bekijk alle 49 foto's van Kakkmaddafakka

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws