concert: Sports Team in EKKO (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Sports Team
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Sports Team
    3voor12 Song van het Jaar 2019
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sports Team in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 JUL
SPORTS TEAM 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Sports Team
Toegang 12,50 euro (incl. servicekosten)
Concert uitverkocht
Sports Team in EKKO is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

SCHURENDE INDIEBELOFTE OP WEG OM EUROPA TE IMPONEREN.

Het gaat hard met het hyperproductieve Sports Team uit Cambridge. Knaller van een EP Keep Walking! is nog maar net uit, of het zestal gooit nieuwe singles Fishing en The Races er alweer uit. En alleen maar high-energy garage-indie met gevatte teksten en eigenwijze, extravagante vocals op het resumé. Sports Team maakt het type anthem dat een arena doet moshen en springen, zoals gaat gebeuren tijdens een supportronde voor Two Door Cinema Club in thuisland Groot-Brittanië. Erna worden de clubs in Europa afgebroken, en komt er nog veel meer materiaal aan. Klaar voor een avond harder zweten dan met je voetbal- of hockeyteam in EKKO?

Foto's van Sports Team

Foto Sports Team te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto Sports Team te Best Kept Secret 2019 - zaterdag 1 juni Foto Sports Team te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto Sports Team te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto Sports Team te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto Sports Team te Loose Ends 2019
 
Bekijk alle 17 foto's van Sports Team

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest