concert: CCC Inc. in Neushoorn

  • CCC Inc.
    pinkpop Classic 2013
  • CCC Inc.
    pinkpop Classic 2013
ZA.
22 FEB
CCC INC. Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
HOOFDPROGRAMMA CCC Inc.
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets CCC Inc. in Neushoorn
Tickets CCC Inc.:
za 22 feb
Neushoorn, Leeuwarden
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Heerlijke folkmuziek, en dat al sinds 1967. Dat is CCC Inc. De Americana van deze oer-Hollandse band neemt je mee naar het platteland en zet aan tot dansen en swingen. Nog even bevlogen als toen, blijft dit een van de beste folkbands van Nederland.

Luister naar CCC Inc. en je waant je op het platteland van zuidelijk Verenigde Staten. Toch komt deze zeskoppige band ‘gewoon’ uit Nederland. CCC Inc. ziet in 1967 in Amsterdam het levenslicht onder de naam Capital Canal City Folk & Blues Incorporated. Tot op de dag van vandaag maken Joost Belifante, Ernst Jansz, Jaap Beusekom en Huib Schreurs deel uit van de bezetting en blijven ze liefhebbers vermaken met hun heerlijke mix van folk, blues, Americana en country. Het mooie is dat ze nog steeds met evenveel plezier, zelfspot en inzet spelen als toen. Hierdoor is iedere show weer een genot om mee te maken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN CCC Inc.

Foto CCC Inc. te pinkpop Classic 2013 Foto CCC Inc. te pinkpop Classic 2013 Foto CCC Inc. te pinkpop Classic 2013 Foto CCC Inc. te pinkpop Classic 2013 Foto CCC Inc. te pinkpop Classic 2013 Foto CCC Inc. te pinkpop Classic 2013
 
Bekijk alle 7 foto's van CCC Inc.

GERELATEERDE CONCERTEN