concert: Barrelhouse / Ruben Hoeke Band in Neushoorn

  • Ruben Hoeke Band
    Bluesrock Tegelen 2014
    © René Obdeijn
  • Barrelhouse
    Bluesrock Tegelen 2016
    © René Obdeijn
VR.
31 JAN
BARRELHOUSE / RUBEN HOEKE BAND Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
HOOFDPROGRAMMA Barrelhouse Ruben Hoeke Band
TOEGANG (€17,00 (DEUR) / €17,00 (VVK ONLINE) / €13,25 (CJP))

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 31 januari 2020.
Dat is 23 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Januari is gevoelsmatig de langste en donkerste maand van het jaar. Tijd voor de blues! Jong en oud komt samen tijdens Barrelhouse vs. Ruben Hoeke Band. Een avond vol Nederblues van de bovenste plank in Neushoorn die je niet wilt missen!

Ouwe rotten in het vak met een sprankeltje jeugd. We hebben het natuurlijk over Barrelhouse. Deze bluesband uit de lage landen viert dit jaar 45 jaar ‘on the road’ met een nieuwe tournee en hun volledige discografie in één box op cd. Live spat het plezier er vanaf en kun je niet om de chemie van deze bluesband heen.

Van zompige boogie tot stampende rythm & blues, Ruben Hoeke Band tilt de Nederblues naar een hoog niveau. Hoeke wordt met recht gezien als stergitarist van wereldklasse en mag zich meten met grote jongens als Jan Akkerman, Anton Goudsmit en Erwin Java. Door de jaren heen speelt hij met tientallen nationale en internationale muzikanten in uiteenlopende bands.

FOTO'S VAN Barrelhouse, Ruben Hoeke Band

Foto Barrelhouse te Bluesrock Tegelen 2016 Foto Barrelhouse te Bluesrock Tegelen 2016 Foto Barrelhouse te MJAZZ 2014 - DAG 1 Foto Barrelhouse te MJAZZ 2014 - DAG 1 Foto Barrelhouse te Bluesrock Tegelen 2016 Foto Barrelhouse te Ribs & Blues 2017
 
Bekijk alle 7 foto's van Barrelhouse
Bekijk alle 9 foto's van Ruben Hoeke Band

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS