concert: We Love Songfestival | Het grote meezingfeest! in De Maaspoort op ZONDAG 19 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (We Love Songfestival | Het grote meezingfeest! in De Maaspoort) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 APR
WE LOVE SONGFESTIVAL | HET GROTE MEEZINGFEEST! Rabobank Venlo zaal, 16:00 uur De Maaspoort, Venlo
2020

EXTRA INFORMATIE

Koos van Plateringen begint aan een nieuw avontuur, samen met oud songfestivaldeelnemers Mandy Huydts (Alles heeft een ritme – 1986), Franklin Brown (De eerste keer- 1996), Marlayne Sahupala (One good reason – 1999) en Esther Hart (One more night – 2003) reist hij vanaf begin april 2020 langs twintig Nederlandse theaters met zijn theatershow ‘We LOVE Songfestival – Het grote meezingfeest’. Een onvergetelijke, gezellige, interactieve avond met alle highlights uit 65 jaar Songfestival!

Gerelateerd nieuws