concert: Blackwave. in Trix op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Blackwave. in Trix) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
BLACKWAVE. Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Blackwave.

EXTRA INFORMATIE

Misschien wel een van de grootste Belgische hiphop act van dit moment komt naar het hoge noorden! We hebben het natuurlijk over blackwave. Het duo staat vaak met jazzmuzikanten op het podium wat zorgt voor een heerlijke groove en een sound die doet denken aan de nineties. Pukkelpop, Sziget, Rock Werchter en North Sea Jazz zijn ze al bij langs geweest en niet zonder succes. Hun eerste EP ‘Mic Check’ werd ook lovend onthaald door zowel de nationale als internationale muziekwereld. Op die eerste EP kan je de knaller van een single ‘BIG Dreams’ horen, 2,5 miljoen streams zegt genoeg over deze pakkende hit.

Begin vorige maand kwam hun eerste album ‘ARE WE STILL DREAMING?’ uit. De jazzy sound blijft en de gastartiesten zijn sterk uitgekozen. De stijgende lijn blijft maar stijgen en dat resulteert in een uitverkochte Bitterzoet en een mooie voorjaarstour door Nederland!

Foto's van Blackwave.

Foto Blackwave. te Pukkelpop 2019 - vrijdag Foto Blackwave. te Welcome To The Village 2019 - vrijdag Foto Blackwave. te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Blackwave. te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto Blackwave. te Pukkelpop 2019 - vrijdag Foto Blackwave. te Welcome To The Village 2019 - vrijdag
 
Bekijk alle 32 foto's van Blackwave.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws