concert: Guus Meeuwis - Groots met een zachte G in Philips Stadion op ZATERDAG 13 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
    © Erik Luyten
  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 26/3 - 013
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Guus Meeuwis - Groots met een zachte G in Philips Stadion) verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 JUN
GUUS MEEUWIS - GROOTS MET EEN ZACHTE G 20:00 uur Philips Stadion, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Guus Meeuwis

EXTRA INFORMATIE

Dat het publiek de muziek van Meeuwis weet te waarderen, blijkt uit de stadions die hij al meer dan een decennium uitverkoopt. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als hij voor het eerst concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger al meer dan 1,5 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. In 2020 viert Guus Meeuwis bovendien dat hij 25 jaar artiest is!

Foto's van Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 14/6 - Philips stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 14/6 - Philips stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
 
Bekijk alle 319 foto's van Guus Meeuwis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws