concert: Benjamin Herman’s Bughouse in Paradiso op ZONDAG 05 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Benjamin Herman’s Bughouse in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
05 APR
BENJAMIN HERMAN’S BUGHOUSE Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Iconische jazzmuzikant smelt punk en jazz samen.

Vorig jaar liet Benjamin Herman, één van Nederland's bekendste jazzmusici, een langgekoesterde persoonlijke wens in vervulling gaan: de release van zijn album 'Bughouse', een plaat waarop punk en jazz samensmelten. “Al jaren had ik dit plan in mijn hoofd. Ik kon alleen de juiste muzikanten niet vinden” - aldus Herman. Na een ontmoeting met drummer Olav van den Berg (SEEIN RED, LÄRM, MARXBROS) leek alles eindelijk op zijn plaats te vallen. Met de toevoeging van gitarist Reinier Baas en bassist Peter Peskens (Jungle By Night, The Mysterons) was de band compleet. Het resultaat? Een plaat met 20 bijzondere, explosieve composities met een gemiddelde duur van 2 minuten.