concert: As I Lay Dying in TivoliVredenburg op DONDERDAG 16 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Whitechapel
    Impericon Festival 2015
    © Tim van Veen
  • As I Lay Dying
    Trivium - 25/10 - 013
    © Joost Doensen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (As I Lay Dying in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 APR
AS I LAY DYING Ronda, 19:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma As I Lay Dying

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse metalcoreband As I Lay Dying was er een paar jaar tussenuit, maar keerde in 2019 terug met het allesversplinterende album Shaped By Fire, hun eerste nieuwe werk sinds Awakened (2012). Vanaf de eerste harde noten is het duidelijk dat het vijftal nog steeds bij de top van de metalcore hoort. As I Lay Dying heeft zich altijd weten te onderscheiden van hun collega’s door het hoge niveau van hun vocalen (de oerschreeuw van frontman Tim Lamebsis versus de cleane vocals van bassist Josh Gilbert), en dat is ook op Shaped By Fire het geval.

Foto's van As I Lay Dying, Emmure, Une Misère, Whitechapel

Foto As I Lay Dying te Pukkelpop 2008 Foto As I Lay Dying te Graspop Metal Meeting 2007 Foto As I Lay Dying te As I Lay Dying - 12/9 - Melkweg Foto As I Lay Dying te Amon Amarth / As I Lay Dying - 26/10 - Effenaar Foto As I Lay Dying te As I Lay Dying - 12/9 - Melkweg Foto As I Lay Dying te As I Lay Dying - 12/9 - Melkweg
 
Bekijk alle 19 foto's van As I Lay Dying
Bekijk alle 26 foto's van Emmure
Bekijk alle 3 foto's van Une Misère
Bekijk alle 23 foto's van Whitechapel

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest