concert: Pearl Jam in Ziggo Dome (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pearl Jam
    Pearl Jam - 26/6 - Ziggo Dome
    © Tim van Veen
  • Pearl Jam
    Pearl Jam - 26/6 - Ziggo Dome
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pearl Jam in Ziggo Dome) verplaatst naar woensdag 16 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
22 JUL
PEARL JAM 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Pearl Jam
Voorprogramma White Reaper
Concert uitverkocht
Pearl Jam in Ziggo Dome is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De legendarische band Pearl Jam keert op 22 juli 2020 terug naar de Ziggo Dome! Als special guest nemen zij White Reaper mee. De band is na al die jaren, en tien studioalbums later nog even succesvol met wereldwijd meer dan 85 miljoen verkochte albums. In 2017 zijn zij aan de Rock and Roll Hall of Fame toegevoegd.

Foto's van Pearl Jam, White Reaper

Foto Pearl Jam te Pearl Jam - 12/6 - Ziggo Dome Foto Pearl Jam te Rockin' Park Foto Pearl Jam te Pearl Jam - 12/6 - Ziggo Dome Foto Pearl Jam te Rockin' Park Foto Pearl Jam te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto Pearl Jam te Pearl Jam - 26/6 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 47 foto's van Pearl Jam

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden