concert: Billie Eilish in Sportpaleis (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Billie Eilish
    Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg
    © Eva Bakker
  • Billie Eilish
    Billie Eilish - 20/2 - Melkweg
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Billie Eilish in Sportpaleis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 JUL
BILLIE EILISH 20:00 uur Sportpaleis, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Billie Eilish
Voorprogramma Finneas

EXTRA INFORMATIE

Popfenomeen Billie Eilish schrijft al sinds haar elfde liedjes, samen met haar broer Finneas. Je kent haar ongetwijfeld van ‘bad guy’ en ‘bury a friend’, maar misschien ook van haar debuutsingle ‘Ocean Eyes’ die in 2016 viral ging. Met inmiddels een gigantische fanbase heeft Billie als jongste artiest ooit de miljard streams gepasseerd. De zangeres staat bekend om haar karakteristieke stem, duistere en elektronische sound en enorme energie op het podium. Het belooft hierdoor een show te worden om nooit te vergeten!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Billie Eilish, Finneas

Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 20/2 - Melkweg Foto Billie Eilish te Lowlands 2019 - Zaterdag Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 20/2 - Melkweg Foto Billie Eilish te Lollapalooza Berlin - 2019 - zaterdag Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 20/2 - Melkweg Foto Billie Eilish te Lollapalooza Berlin - 2019 - zaterdag
 
Bekijk alle 44 foto's van Billie Eilish

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws