concert: ToRa in EKKO op VRIJDAG 03 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • ToRa (NL)
    Best Kept Secret 2015 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (ToRa in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
TORA 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma ToRa (NL)
Toegang 12 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

WARME, VEELZIJDIGE R&B EN ELECTRONICA FROM DOWN UNDER.

Het Australische viertal Tora maakt gelaagde electro-R&B-jams. Niet te complex, maar toch gelaagd. Niet te makkelijk, maar wel instapklaar. Debuutplaat werd de ether in geprezen door Annie Mac en Elton John, opvolger Can't Buy The Mood laat nog meer veelzijdigheid, smooth gitaren, strakke drums en soulvolle ondertonen horen. Dat de band graag in ons land speelt, blijkt wel uit de muzikale ode Amsterdam. In het voorjaar van 2020 zijn de Australiërs terug voor een show in EKKO!

Foto's van ToRa (NL)

Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van ToRa (NL)