concert: Blackbird in Rotown op DONDERDAG 18 MAART 2021

 • Blackbird
  Parkpop 2019
  © Maarten Ederveen
 • Blackbird
  Blackbird - 07/03 - Paradiso
  © Andrea Roell
DO.
18 MRT
BLACKBIRD 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Blackbird
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blackbird in Rotown
Tickets Blackbird:
do 18 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

De liedjes van Blackbird zouden zomaar soundtracks kunnen zijn van een Quentin Tarantino-film: rauwe, vintage gitaren en filmische western strijkers gecombineerd met een krachtig, zuiver stemgeluid dat in de verte doet denken aan Nancy Sinatra.

Geïnspireerd door nineties iconen als Sheryl Crow en Alanis Morissette, maar ook bijvoorbeeld Joni Mitchell en Fleetwood Mac, schreef de zangeres haar eerste nummers in 2015 op een Berlijns zolderkamertje met een oude akoestische gitaar. Inmiddels heeft Blackbird festivals als Pinkpop en Noorderslag verovert met haar krachtige songs, die gaan over heartbreaks, vrijheid en het verlangen naar het onbekende.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blackbird in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Blackbird

Foto Blackbird te Waterpop 2018 Foto Blackbird te Beth Hart - 30/11 - AFAS Live Foto Blackbird te Parkpop 2019 Foto Blackbird te Parkpop 2019 Foto Blackbird te Blackbird - 07/03 - Paradiso Foto Blackbird te Blackbird - 07/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 26 foto's van Blackbird

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws