concert: YellowStraps in Cinetol op ZONDAG 10 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (YellowStraps in Cinetol) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
10 MEI
YELLOWSTRAPS 20:30 uur Cinetol, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma YellowStraps

EXTRA INFORMATIE

YellowStraps uit België maken het sinds hun doorbraak in 2014 wereldwijd waar. Ze combineren warme, elektronische beats met soulvolle hiphop en jazz. De melodieën blijven continu aanstekelijk en de twee autodidactische broers weten hun stijl door de jaren heen herkenbaar te houden. In 2018 kwam hun derde plaat uit en op zondag 10 mei treden ze op in Cinetol. Voor liefhebbers van artiesten als Tom Misch, Daniel Caesar, Jordan Rakei, River Tiber en Moonchild.

Gerelateerde concerten