concert: Bad//Dreems in Rotown op DONDERDAG 19 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bad//Dreems in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
19 MRT
BAD//DREEMS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Bad//Dreems
Voorprogramma Sick Joy

EXTRA INFORMATIE

Oogjes dicht en snaveltjes toe, lieve kinders, want het Australische Bad//Dreems schrijft zo’n verbluffend rake mengelmoes van powerpop en post-punk, dat moet haast wel een droom zijn. Maar nee hoor, het is écht waar. Het album Doomsday Ballet, uit op label Farmer & The Owl, telt louter gouden liedjes. Op zijn melancholische dag rammelt Bad//Dreems als The Feelies, The Chills of R.E.M., op volle toeren ergens binnen de golflengte van Oblivians, Wire en The Wipers.

Punkrock met een klein hartje, of gitaarpop met een ongepolijste, hart-op-de-tong mentaliteit. Op Doomsday Ballet beschouwt Bad//Dreems verdwaasd een wereld waarin de waarheid het aflegt tegen fabeltjes, waarin de democratie balanceert op de afgrond en waarin de natuur in een vlammenzee verdrinkt. Met zoveel malaise voor de kiezen wordt de drang het op zeker te spelen alsmaar groter. Al is het maar om de goede vibes weer rijkelijk voort te laten vloeien.

Gerelateerde concerten