concert: Miami Coco: Djahboy in Doornroosje op ZATERDAG 07 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Miami Coco: Djahboy in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
07 MRT
MIAMI COCO: DJAHBOY Paarse Zaal, 23:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

Vanavond staat Doornroosje in het teken van Miami Coco en vieren we de EP release van Nijmeegse trots, Djahboy! Hij groeide op in Nijmegen in de wijk Meijhorst. Al snel scoorde hij 1,5 miljoen views op youtube met het liedje ‘Gi Mi Na Thing ft JayJay & Poke’.

In 2013 maakte Djahboy naam bij The next MC hij kwam tot de liveshows op tv met zijn nummer ‘Fruz ft. J-Do & Poke’. Djahboy kwam in het zelfde jaar in contact met de rapformatie 365 Grind hij maakte verschillende nummers en videoclips samen met deze rapformatie. De tracks ‘Laat los ft. Ir-sais (Prod. by Nika Iwan & JF)’ en ‘Arturo (Prod. by Afro Bros)’ trok niet alleen in Nederland bekijks maar kreeg ook airplay in Curaçao en Suriname. Binnenkort komt zijn nieuwe EP uit waarvan hij eerder al de singles Gunshotta en Glow Up dropte. Reden genoeg voor een feest MIAMI COCO style.