concert: Headie One in Bitterzoet op ZATERDAG 25 JANUARI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Headie One in Bitterzoet) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
25 JAN
HEADIE ONE 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Headie One

EXTRA INFORMATIE

Het is razendsnel gegaan voor Headie One. De 25-jarige rapper groeide op in het bikkelharde Noord-Londen en liet zich op muzikaal gebied inspireren door Amerikaanse rappers zoals Future en French Montana. Hij omringde zichzelf met vrienden die net als hij een uitlaatklep nodig hadden om hun kijk op het zware bestaan in de achterbuurt uit te drukken.
Zijn periode in de gevangenis hield hem niet tegen om bezig te zijn met het maken van UK drill - integendeel zelfs. Met zijn unieke flow en herkenbare ad libs is Headie One op dit moment één van de meest populaire Britse rappers. Dat bewees hij dit jaar met zijn optreden op Glastonbury, zijn hitsingle 'Back to Basics' en de samenwerkingen met o.a. Dave, Skepta en Stefflon Don. Het is absoluut geen man van stilzitten, want inmiddels hebben zes mixtapes het licht gezien in slechts vijf jaar tijd. Afgelopen zomer kwam zijn goed beluisterde mixtape 'Music x Road' uit en ook in 2020 zal Headie One aan de weg blijven timmeren.

Gerelateerde festivals