concert: Emma Bale in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Emma Bale
    Suikerrock 2016
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Emma Bale in Paradiso) verplaatst naar vrijdag 11 december 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
EMMA BALE Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Emma Bale

EXTRA INFORMATIE

Met nummers als 'Run', 'Curaçao', 'Worth It' en 'Cut Loose' stond zangeres Emma Bale op jonge leeftijd meteen aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares ooit, stond ze op Pukkelpop en Rock Werchter en gaf ze een optreden in een uitverkochte AB Club. Ondertussen heeft ze op amper 20-jarige leeftijd op verschillende Europese podia gestaan en werden haar pakkende popsongs met elektronische invloeden al meer dan 50 miljoen keer gestreamd.

Nu is ze terug met de nieuwe single 'Joan'. Het nummer verwijst naar de iconische en heroïsche Franse vrijheidstrijdster Jeanne d'Arc die letterlijk tot het uiterste ging om haar doel te bereiken. In 2020 komt Emma Bale dit nummer en ander nieuw werk voorstellen tijdens een aantal exclusieve liveshows.

Foto's van Emma Bale

Foto Emma Bale te Waterpop 2018 Foto Emma Bale te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Emma Bale te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Emma Bale te Waterpop 2018 Foto Emma Bale te Waterpop 2018 Foto Emma Bale te Suikerrock 2016
 
Bekijk alle 10 foto's van Emma Bale

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals