concert: Brooke Bentham in Paradiso op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Brooke Bentham in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
BROOKE BENTHAM Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Brooke Bentham

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter Brooke Bentham maakt dromerige indieliedjes en is naar eigen zeggen beïnvloed door Fleet Foxes, Bon Iver, Yo La Tengo en Laura Marling. De Britse bracht onlangs de nieuwe single ‘All My Friends Are Drunk’ uit, het is een nummer over verloren jeugd en jongvolwassenheid en de tweede waar met Bill Ryder-Jones werd samengewerkt. Vorig jaar tourde ze met vriend en medemuzikant Sam Fender, maar nu komt ze op eigen houtje naar Paradiso voor een optreden.

Gerelateerd nieuws