concert: Camel Power Club in Paradiso op VRIJDAG 08 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Camel Power Club in Paradiso) verplaatst naar zondag 13 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 MEI
CAMEL POWER CLUB Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Camel Power Club

EXTRA INFORMATIE

Camel Power Club is het soloproject van de Franse producer en multi-instrumentalist Léonard Bremond. Sinds 2015 tourt hij de wereld over met zijn elektronische indiepop en werd hij opgepikt door BBC, NPR en een blog als The Line of Best Fit. Indrukwekkend, aangezien hij al zijn muziek zelf produceert en uitbrengt op zijn eigen platenlabel Bramar Records. Momenteel werkt hij aan een nieuwe EP, waarmee hij in 2020 op een Europese tour gaat.