concert: Pieter Jan Leusink / The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands in Martinuskerk op VRIJDAG 20 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pieter Jan Leusink / The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands in Martinuskerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 MRT
PIETER JAN LEUSINK / THE BACH CHOIR & ORCHESTRA OF THE NETHERLANDS 19:00 uur Martinuskerk, Hempens
2020

EXTRA INFORMATIE

Onder leiding van Bach-specialist Pieter Jan Leusink wordt u meegevoerd in de indrukwekkende sfeer van Bachs meesterwerk de Matthäus Passion. De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd bij het Nederlandse publiek. The Bach Choir & Orchestra zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie, op 4 april in 2020 vindt de 500ste uitvoering plaats gedirigeerd door Pieter Jan Leusink. De musici in het orkest bespelen authentieke instrumenten uit Bachs tijd en zij behoren tot de top uit Europese barokorkesten. The Bach Choir of the Netherlands wordt geroemd om haar dynamische en expressieve klank. Samen zijn deze musici als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.