concert: Turilli / Lione Rhapsody in Effenaar op DONDERDAG 23 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Turilli / Lione Rhapsody in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
23 APR
TURILLI / LIONE RHAPSODY Grote zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Turilli / Lione Rhapsody

EXTRA INFORMATIEVaarwel Rhapsody, welkom Turilli / Lione Rhapsody!

In 2018 nam Rhapsody - na 20 jaar! - nog knallend afscheid in de Effenaar met hun ‘farewell tour. Maar het was nog niet voorbij voor originele leden Fabio Lione en Luca Turilli. Enter: Turilli / Lione RHAPSODY. Onder deze naam bouwen de mannen voort op hun eigen legacy, maar komen ook meteen met ijzersterk nieuw werk op de proppen. En jawel, ze komen langs de Effenaar met het dit jaar verschenen ‘Zero Gravity: Rebirth and Evolution’.

Leden van de band:

Fabio Lione – Vocals
Luca Turilli - Guitars, Keyboards, Piano
Dominique Leurquin – Guitars
Patrice Guers – Bass
Alex Holzwarth – Drums

Leden die hier naar toe zijn geweest