concert: Maartje & Kine - Hoge Noot in De Kleine Komedie op ZONDAG 07 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maartje & Kine - Hoge Noot in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
07 JUN
MAARTJE & KINE - HOGE NOOT 20:15 uur De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Maartje & Kine

EXTRA INFORMATIE

Ze wapenen ont en rompelen over. Met magistrale muzikaliteit en virtuoze solo’s. Met stapels sketches met hopen humor. Maartje & Kine staan voor passie & plezier. De lol in het spel spat ervan af. Hun Groninger Rhapsody is een regelrechte YouTube-hit. DWDD, 3FM, Lowlands, Concert At Sea, Opium op Oerol, overal klinkt hun klankrijke acrobatiek. Vertonen zij hun komische kunsten. Daarbij slingeren ze van klassiek naar jazz, van opera naar Balkan en van gypsy naar electro. Met een onweerstaanbare flair en een ontwapenende zelfspot. Hoge Noot is hun vierde theatershow. En ongetwijfeld komen ze weer met ‘De mooiste muziek, betoverende glimlachen, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.’ (Theaterkrant) Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Als de noot het hoogst is, is de muziek nabij.

Gerelateerde concerten