concert: Mike Boddé, Konijn & Vercammen - Nachtlicht in De Kleine Komedie op DINSDAG 17 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mike Boddé, Konijn & Vercammen - Nachtlicht in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
17 MRT
MIKE BODDÉ, KONIJN & VERCAMMEN - NACHTLICHT 20:15 uur De Kleine Komedie, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

In de nacht dan beleef je de wereld anders dan overdag. Mike Boddé, Sterre Konijn en Merel Vercammen nemen je mee in hun dromen en nachtmerries. Samen zorgen ze voor een muzikaal spektakel in het schemerduister. Nachtelijke jazz, improvisaties en natuurlijk nocturnes, de nachtmuziek uit de klassieke wereld. Hoe donker het ook wordt, deze drie-eenheid zorgt altijd voor een vlam in de duisternis. Een nachtlampje van mooie muziek, de muziek van het nachtlicht.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws