concert: Sonic Whip 2020 in Doornroosje op VRIJDAG 01 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sonic Whip 2020 in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 MEI
SONIC WHIP 2020 Rode Zaal Doornroosje, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

Sonic Whip, het meerkoppige rock-monster dat scheurende gitaren combineert met dampende baslijnen, beukende drums en andere sonische, psychedelische uitspattingen, maakt zich op voor de derde editie. We trappen af op vrijdag 1 mei met een pre-party deluxe in Doornroosje om op 2 mei volledig los te gaan op dezelfde locatie.

De eerste namen: Masters of Reality + Kadavar + Pissed Jeans + Rotor + The Cosmic Dead + Forming the Void + Gum Takes Tooth + Bonnacons of Doom en meer…

De kaartverkoop start vrijdag 22 november om 12.00 uur met de combi-tickets. De eerste lichting zeer gelimiteerde combi’s kosten €57,50, daarna €67,50.