concert: Destroyer in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Destroyer
    Le Guess Who? 2015 - Zaterdag
    © Erik Luyten
  • Destroyer
    Le Guess Who? 2015 - Zaterdag
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Destroyer in Paradiso) verplaatst naar maandag 01 februari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 APR
DESTROYER Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Destroyer
Voorprogramma Anna B. Savage

EXTRA INFORMATIE

Destroyer is het langlopende soloproject van Dan Bejar, ook bekend als bandlid van The New Pornographers. De poëtische crooner uit Canada verkent door de jaren heen verschillende stijlen, van elektronische folk en seventies-invloeden tot aan het gelikte jaren 80-popgeluid van de spraakmakende plaat ‘Kaputt’. Welke weg Destroyer ook inslaat, zijn cryptische teksten en karakteristieke stemgeluid staan op elk album centraal. Zo ook op zijn nieuwe synth-rocksingle ‘Crimson Tide’, waarmee hij zijn dertiende album ‘Have We Met’ aankondigt.

Foto's van Destroyer, Anna B. Savage

Foto Destroyer te Le Guess Who? 2012 Foto Destroyer te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Destroyer te Le Guess Who? 2012 Foto Destroyer te Le Guess Who? 2012 Foto Destroyer te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Destroyer te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Destroyer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws