concert: The Big Moon in Paradiso op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Big Moon
    London Calling #2 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • The Big Moon
    London Calling #2 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Big Moon in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
THE BIG MOON Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Big Moon

EXTRA INFORMATIE

Ga er maar aan staan: Na een jaar niet op het podium te hebben gestaan terugkeren met nieuw materiaal op het grootste festival ter wereld. The Big Moon deed het dit jaar door nummers van het tweede album 'Walking Like We Do' te spelen tijdens een secret set op Glastonbury. De band uit Londen werd in 2014 opgericht door Juliette Jackson en in 2017 werd het debuutalbum 'Love in the 4th Dimension' geprezen met een Mercury Award nominatie voor het "vernieuwen van het indierock genre". Dat allemaal terwijl ze ook als backing band met Marika Hackman in de studio zaten voor haar debuutalbum. Voor het nieuwe album dat begin dit jaar werd opgenomen noemt The Big Moon bands als Vampire Weekend, Solange, James Blake en Frank Ocean als referentiepunten.

Foto's van The Big Moon

Foto The Big Moon te London Calling #2 2015 - vrijdag Foto The Big Moon te London Calling #2 2015 - vrijdag Foto The Big Moon te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto The Big Moon te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto The Big Moon te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto The Big Moon te Pinkpop 2023 - Zaterdag
 
Bekijk alle 15 foto's van The Big Moon

Gerelateerde concerten