concert: The Grahams in Paradiso op MAANDAG 04 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Grahams in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
04 MEI
THE GRAHAMS Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Grahams

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse countryrockduo The Grahams wordt gevormd door Alyssa en Doug Graham, partners in zowel muzikaal als romantisch opzicht. Het debuutalbum ‘Riverman’s Daughter’ uit 2013 werd opgepikt door diverse Americana-radiostations en dat zorgde al snel voor de doorbraak in hun thuisland. Geïnspireerd door een reis langs de historische Great River Road, maakte het tweetal dertien nummers vol invloeden van country, folk, bluegrass en rock. Het reizen bleek ook na het eerste album een onuitputtelijke bron van inspiratie; de eerstvolgende release ‘Kids Like Us’ is namelijk gebaseerd op een motortrip langs Route 66.