concert: Jonathan Bree in Bitterzoet op DONDERDAG 14 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jonathan Bree
    London Calling #1 2019 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jonathan Bree in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
14 MEI
JONATHAN BREE 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Jonathan Bree

EXTRA INFORMATIE

Jonathan Bree is een mysterieuze producer en zanger uit Nieuw-Zeeland. Op het podium dragen hij en zijn liveband maskers en pruiken, waardoor zijn donkere, orkestrale indiepop nog iets geheimzinnigers krijgt. Bree maakte eerder in zijn carrière onderdeel uit van het indiepopduo The Brunettes, maar heeft ondertussen als soloartiest al drie albums uitgebracht. De nieuwe single ‘Waiting on the Moment’ wordt beschreven als “a break-up song you can dance to.” Het is een voorproefje op het nieuwe album, dat in de loop van 2020 uitgebracht gaat worden.

Foto's van Jonathan Bree

Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Jonathan Bree