concert: The Kik in Vera

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
DO.
26 MRT
THE KIK Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2020
HOOFDPROGRAMMA The Kik
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Kik in Vera
Tickets The Kik:
do 26 mrt
Vera, Groningen
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

In 2019 verkocht de band onder meer De Nieuwe Luxor, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick. Daarnaast toerde de band langs clubs en festivals in Nederland, deden ze onder meer Lowlands en Parkpop aan en gingen ze tweemaal op tournee in Spanje. Bescheiden radio succes had The Kik met een single van hun eerste album, 'Simone' en met Chef’s Special hertaling 'Schuilen bij Jou'. In 2013 was de band huisband van De Wereld Draait Door.

Gelukkig brengt The Kik tijdens deze clubtournee ook weer een bezoek aan VERA! Ze komen ook nog eens met spiksplinternieuw eigen werk op zak. De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Kik

Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Werfpop 2013
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS