concert: De meisjes met de Wijsjes - Moerstaal in Podia Heemstede, Theater de Luifel (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De meisjes met de Wijsjes - Moerstaal in Podia Heemstede, Theater de Luifel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
16 MEI
DE MEISJES MET DE WIJSJES - MOERSTAAL 20:00 uur Podia Heemstede, Theater de Luifel, Heemstede
2020
Hoofdprogramma De meisjes met de Wijsjes

EXTRA INFORMATIE

Met hun eerste theatervoorstelling TEGELTJESWIJSHEID veroverden de Meisjes met de Wijsjes het hart van de theaterbezoeker. In hun tweede voorstelling MOERSTAAL liggen de tegeltjes in scherven en proberen zij de stukken aan elkaar te lijmen. De woorden hebben een andere volgorde gekregen en de liedjes zijn nog brutaler. Wie denkt hun repertoire nu wel te kennen wordt enorm verrast.